14 Eylül 2016 Çarşamba

Riot hediye

Teşekkür Ederiz

ÖZETLE: Riot Games 10 yaşına girerken bunu hep birlikte kutlayalım dedik. 20 Eylül 09.59'a kadar 5. seviyenin üzerindeki hesabınızla en az bir oyun oynamış olmanız aşağıdaki hediyeleri kazanmanız için yeterli! Hediyelerin yüklenmesinin tamamlanacağı tarih ve saat ise 24 Eylül 09.59'dur.
Bu yolculuğa 10 yıl önce başladık; bu süreçte, Riot'un ve LoL'ün hangi noktaya geleceği hakkında hiçbir fikrimiz yoktu. Şansımıza, on yılın ardından hâlâ genişlemeye devam eden oyuncu topluluğumuzun tutkusu ve bağlılığı bizi hep ileriye taşıyor.
Sizlere ne kadar teşekkür etsek az.


Şirketimizin ilk on yılını, oyunu bizimle omuz omuza inşa eden oyuncularımızla birlikte ufak bir kutlamayla anımsamak istiyoruz. İşte detaylar:


Son iki ay içinde en az bir oyun oynamış olan bütün League of Legends oyuncularına yeni bir Sihirdar Simgesi ve yanında Riot Kayle kostümü geliyor. Kayle'a sahip değilseniz o da sizin olacak. Eğer ikisine de sahipseniz, size bir Gizemli Hediye yollayacağız. Gizemli Hediye alamayan oyuncular ise kendi bölgelerindeki Gizemli Hediye bedelleri göz önünde bulundurularak bir miktar RP alacak.
Hediyelerin dağıtılması birkaç gün süreceğinden, hediyeniz henüz hesabınıza ulaşmadıysa beklemeye devam edin. Bir süredir oyuna girmediyseniz endişelenmeyin; önümüzdeki hafta bir kez daha kayıtlarda tarama yapıp bu arada oyuna girenleri de hediye listesine ekleyeceğiz.

Bonus IP Hafta Sonu

Ayrıca Bonus IP Hafta Sonu'nu etkinleştiriyoruz. 16 Eylül saat 10.01'den itibaren 19 Eylül saat 09.59'a kadar IP kazancınız iki katına çıkacak (yani Cuma'dan Pazartesi'ye) Bu süre içerisinde kazanılacak ilave IP, grup veya tekli sıra gözetmeksizin herkes için geçerli olacak.
Son 10 yıl için hepinize teşekkür ederiz! Önümüzdeki dönemde birlikte alacağımız yolları merak ve heyecanla bekliyoruz.

Hiç yorum yok:
Write yorum

'Kullanılmış kodlar için yorum kısmında belirtin' - !!!
Join Our Newsletter