30 Ağustos 2017 Çarşamba

Eski Takdir Sistemi ödülleri 30 Eylül'de geliyor



ÖZET GEÇELİM: Eski Takdir Sistemi'nde bol bol takdir toplamış oyuncuları 30 Eylül'de özel sihirdar simgeleri bekliyor.
Yeni Takdir Sistemi geldiğinde de bahsettiğimiz üzere, eski sistemde bol takdir toplayıp nişanlarla donanmış oyuncularımızı, çabalarından ötürü ödüllendirmek istedik. Eski sistemde gösterdiğiniz takdirlik davranışların anısını yaşatmak adına tasarladığımız beş adet, özel sihirdar simgesini edinmek için koşulları yerine getirip getirmediğinizi aşağıda detayları öğrenebilirsiniz. Simgelerin dağıtımına başladık; Eylül sonuna kadar da hak kazanan herkese göndermiş olmayı planlıyoruz. Tüm simgeler sahiplerini bulduğunda bu duyuruyu güncelleyeceğiz.
Toplamda beş yeni simge bulunuyor. Kategorileri ise şu şekilde:
  • Dört simge, eski Takdir Sistemi'ndeki nişan ve kategorileri (Onurlu Rakip, Dost Canlısı, Takım Çalışması, Yardımsever) hatıralarda yaşatıyor
  • Beşinci simgeyse eski sistemde takdir toplamış genel oyuncu kitlesine selam çakıyor
Bu simgelere hak kazanıp kazanmadığınız, eski sistem kapanırken Takdir sıralamasında nerede durduğunuza göre belirleniyor. Ek olarak, geçtiğimiz bir sene içerisinde eşleşmeli bir oyun oynamış olmanız gerekiyor. Yukarıdaki şartı yerine getirdiyseniz ve sistem gerekliliklerine uyuyorsanız, hak kazandığınız simge hesabınıza otomatik olarak yüklenecektir. Bölge değiştirmiş oyuncuların ise daha fazla bilgi için SSS makalesine göz atmasında fayda var.

Hiç yorum yok:
Write yorum

'Kullanılmış kodlar için yorum kısmında belirtin' - !!!
Join Our Newsletter